Klacht Virali.nl: zie bovenstaande klacht

Klachtnummer
# 445736
Gebruiker
Oosterveld3
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Ik heb een product besteld en op 20 April j.l. 39,95 betaald en nog steeds niets ontvangen ondanks de mededeling het product is onderweg. Heb hier over een een vraag ingediend maar geen antwoord ontvangen. Wat is er met deze onderneming aan de hand ?

De oplossing

Het product afleveren

1 reactie

 1. Auteur
  Virali.nl
  Datum
  Beste meneer/mevrouw,  Bedankt voor je mail!  Zoals je op de site en bevestigingsmail hebt kunnen lezen is de levertijd 2-4 weken. Helaas zijn wij ook slachtoffer geworden van het corona virus waardoor er een hoop bestellingen vertraagt zijn. Voor ons is het ook een vervelende situatie. De bestelling zijn momenteel onderweg, helaas dus met wat vertraging (dit hebben we helaas niet in de hand).  Virali staat momenteel overal op internet als oplichting wat dus niet waar is. We willen je vragen nog even 10 dagen af te wachten. Hou ons alsjeblieft op de hoogte als het nog steeds niet is aangekomen, dan starten wij een onderzoek bij PostNL.  Voor meer informatie over je bestelling kan je gebruik maken van de onderstaande links:  https://virali.nl/pages/volg-je-bestelling

  https://virali.nl/pages/bestelling-en-levering  Voor vragen graag info@virali.nl mailen onze klantenservice afdeling werkt 7 dagen per week.

Ook een klacht indienen over Virali.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen