Wij vinden dat Vivara hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Vivara: Vivara mengt oneetbare voer door hun zaad
Ik ben al jarenlang een goede klant bij Vivara. Ik bestel vogelhuisjes, een drinkschaal, etc maar vooral zaad. Zaad koop ik in grote verpakkingen. De laatste zak hi -energy bevatte hele grote rozijnen. Die worden niet gegeten. Zelfs niet door de kauwen. Ik meldde mijn klacht en werd afgescheept. Ik ging daarmee natuurlijk niet akkoord. Die rozijnen maken zeker 20% van het totaal gewicht uit. Ik wil dus 20% korting. Vivara wil niet meer dan 10% korting geven. Ik ga daar niet mee akkoord. In alle andere zaadmengsels die ik bij hun koop, zitten kleine groene zaadjes. Die blijven ook altijd over. Daarover heb ik nooit geklaagd maar dit is the limit.De Vogelbescherming is partner van Vivara. Ik heb de vogelbescherming hiervan op de hoogte gesteld.
Ik wil dat ik 20% korting krijg op mijn volgende bestelling en dat Vivara geen troep door hun zaad mengt. Dus die knotsen van oneetbare rozijnen en die kleine groene zaadjes ook niet.Bedrijf status