Wij vinden dat Vodafone hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Vodafone: Als vaste trouwe klant gewantrouwd ipv vertrouwd
Goedeavond,vorige maand heb ik thuis geen WiFi gehad wegens een 2e grote storing in korte tijd bij ziggo/Vodafone. Omdat ik wel nog thuis moest werken heb ik als compensatie 100GB gekregen van ziggo. Dit kon ik dan gebruiken om te werken. Storing was namelijk niet binnen afzienbare tijd verholpen.
Twee weken later, onderweg op vakantie in Europa en ik dacht even mijn bundel te checken. Tot mijn schrik zag ik dat ik zo een 39 euro moet betalen omdat ik over mijn bundel ben gegaan. Blijkbaar is het zo dat de compensatie van 100GB niet voor Vodafone buiten Nederland werkt. Hier was ik niet van op de hoogte. Gelijk Vodafone ingelicht, deze gaven gelijk niet thuis. Ik stond verbaasd, trouwe klant voor meer dan 16 jaar, dan wordt je zo afgezet om een bedrag van 4 tientjes totaal
Ik werd geheel op dwaalspoor gezet door sms’je bij grensovergangen, dat heeft voor veel onduidelijkheid gezorgd.
sms
u kan uw databundel en bellen gebruiken zoals in Nederland, zie bijlage voor volledigheid.
Als achteraf het sms’je niet was geweest zeker geen gebruik van gemaakt, was nergens voor nodig. Ik ben sinds aantal weken proberen uit te leggen. Vodafone houdt voet bij stuk, desbetreffende medewerkers begrijp mij zeker, telkens door hogerhand teruggekomen, klant op slachtbank gezet betalen en niets anders dan dat. Totaal verbijsterd, kan zelf niet meer van slapen en heb slapeloze nachten. Daar heeft Vodafone geen boodschap aan. U ansers betalen en anders uw abonnement weinigen of vertrekken.
Ik heb ooit bij libertel ingetrapt, voorganger van Vodafone, daar zie ik alles behalve herkenbaarheid.
Graag wil ik iedereen waarschuwen, 1 misstap en u gaat naar de slachtbank.
Hoogachtend
Tegemoetkoming boventallig kosten