Klacht Vodafone: Nieuwe telefoon niet geleverd

Klachtnummer
# 33423
Gebruiker
HJAL
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Ik heb onlangs mijn mobiele abonnement bij Vodafone verlengd, en daarbij een nieuwe mobile telefoon besteld. De levertijd zou 1 dag bedragen. Nu, 10 dagen later, heb ik de telefoon nog niet ontvangen. Erger dan dat is hoe ik door Vodafone wordt behandeld.
Ik heb via de website hierover vragen gesteld maar geen reactie gekregen. Ik heb bijna iedere dag met Vodafone Support gebeld en krijg elke keer een ander verhaal te horen. De ene dag zeggen ze dat ze binnen 48 uur weten wat er aan de hand is, de volgende dag zeggen ze dat het 10 dagen gaat duren. Daarbij komt dat ik ronduit onbeschoft te woord wordt gestaan door sommige telefonistes van de support afdeling.
Maar het ergste is dat ik nu 10 dagen zonder telefoon zit en dat niemand mij kan vertellen hoe nu verder. En ik kan de bestelling blijkbaar ook niet cancelen.
Ik heb geen idee wat ik nu nog kan doen, behalve wachten op een telefoon die mischien nooit wordt geleverd, en ondertussen de abonnementskosten betalen.

Gewenste oplossing

Ik wil garantie dat ik binnen 1 week mijn telefoon heb. Als dat niet mogelijk is dan wil ik van mijn recente contractverlenging af zodat ik een andere telefoon (evtl elders) kan aanschaffen die wel wordt geleverd.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Vodafone hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Vodafone?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen