Klacht Vodafone: Vodafone doet aan "Phising" verkoop. Oplichterij

Klachtnummer
# 686088
Gebruiker
Atilla Bayrambas
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Ik heb 2 simkaarten (prepaid) besteld voor om in Turkije te kunnen gebruiken. Volgens de klantenservice was dit de beste oplossing als ik geen abonnement heb. Ik heb op simkaart 1 20 euro opgewaardeerd en op simkaart 2 30 euro. Ik heb een internet bundel geactiveerd maar dat heeft niet gewerkt. Toen ik de simkaarten had geactiveerd was mijn tegoed per direct naar 0 euro gezakt maar geen internet op mijn telefoon.

Nu heb ik iemand op de klantenservice kunnen benaderen en die gaf ook aan dat het geld weg was. Waarheen wist hij niet. Hij heeft toch nog de bundel van 7 euro (week unlimited internet) + 4 euro (bel en sms bundel) aangezet. Maar ja, internet werkt nog steeds niet en mijn tegoed was per direct weer 0 euro. Ik probeerde terug te bellen maar kreeg ik een automatische band dat ik te vaak heb gebeld naar 1200 via een prepaid kaart. Onzin!

Nu heb ik zoiets van ik ga het niet meer gebruiken want ik kan het gewoon weg niet gebruiken. Dus ik vroeg of het mogelijk was het geld terug te krijgen. Als antwoord kreeg ik “ ja maar je kan het gewoon in Nederland gebruiken” . Dat is niet de bedoeling. Ik heb de simkaarten gekocht puur voor Turkije.

Nu ben ik aan het chatten met Vodafone maar krijg ik te horen dat een terugbetaling helaas niet mogelijk is en dat Turkije niet onder de EU valt omdat het een prepaid is. Wat is dat nou weer voor een lulkoek. Deze verschil is niet duidelijk aangegeven op de website. Voor mij voelt het aan alsof Vodafone " Phising" reclame doet. Dat is makkelijk geld verdienen, 50 euro binnen een minuut zo weg.

Gewenste oplossing

Hierbij zou ik graag willen dat de prepaid kaarten worden geannuleerd en dat ik mijn 50 euro teruggestort krijg en dat ik iemand te woord kan staan die mij hierin een oplossing kan bieden en niet zegt " We kunnen je geld helaas niet terugbetalen."

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Vodafone hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Vodafone?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen