Klacht Voltage Energie: Misleiding door de telefoon

Arian Schouten

Zojuist werd ik gebeld door telefoonnummer +31 36 8080562. Aan de lijn kreeg ik een man, die zich voorstelde namens 'Voltage'. De man sprak Nederlands met een duidelijk accent. De man vroeg me of ik me hen, 'Voltage' dus, nog wist te herinneren. Hierop maakte ik hem duidelijk dat hij dat ongetwijfeld zelf wel zou weten. Vervolgens zei de man dat we contact hadden gehad over een energiecontract. Omdat ik zeker wist dat dit contact er nooit is geweest en de man zodoende misleidende informatie opgaf, heb ik het telefoongesprek vervolgens snel afgebroken. Toen ik het nummer probeerde terug te bellen, kreeg ik slechts een muziekje te horen.

Het bedrijf bestaat volgens mij niet, dus hoeft voor mij niets te doen. Ik zou willen dat dit telefoonnummer door de instanties onder de loep genomen en desnoods afgesneden wordt.

Wij vinden dat Voltage Energie hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over Voltage Energie?