Klacht Vomar Voordeelmarkt: Niet gebruik mogen maken van een ZICHTBARE ACTIE!

Klachtnummer
# 313652
Gebruiker
Birgul06
Datum
0 reacties

Details

De klacht

Ik kom bijna dagelijks wel bij de Vomar Almere stripheldenbuurt! Afgelopen week hadden zij een ola ijs actie (2e gratis) 9 juli tm 15 juli 2018. Deze week maandag of dinsdag 16/17 juli stond de actie er nog met de zelfse calippo cola ijs... bij de kassa aangekomen ging de korting er niet vanaf, en deed mevrouw de cassiere handmatig de korting eraf.. en zei tegen haae collega, actie looopt waarschijnlijk nog door (logisch de actieborden en ijs staat nog precies zo). Nou vandaag donderdag 19 juli dacht ik weer 2 calippos te kopen, want actie ging nog door zei die ene mevrouw... maar deze cassiere beweerde dat de actie verlopen was en dat dit een actie van vorige week was! Aangegeven dat sat raar is want er staat nog kei geoot een actiebord met de ijsjes erin! Volgens haar was dat nog voorraad van vorige week, en de collega dan die wel handmatig de actie eraf had gehaald? Ja wie dan, vraagt ze mij? (Net of ik alle namen weet en iedereen in de winkel ken?) nou aangegeven dat het om een mager mevrouw met rood haar ging, ze noemde haar naam, ja dat zal wel... nou ze bleef doorgaan dat de acrie niet geldt! Ik heb aangegeven dat ik dan een pakje wilde! Gefrusteres haalde ze dat van de bon af en riep iemand om het pakje calippo ijs terug in de vriezer te zetten! Ik ga nog aan dat ik dit absoluut niet professioneel vind en dat ik heb geleerd dat wanneer ee actieborden staan die dan ook gelden, zelf ook vaak genoeg gewerkt in een winkel! Boos draait ze zich om en helpt een andere klant met afkeurende blikken naar mij toe!
Ik vind dit ten zeerste onbeschoft en absoluut niet klant vriendelijk! De ene geeft aan dat de acrie verlengt is en de ander wilt mij volle prijs laten betalen en blijft inhameren dat ik ongelijk heb!
Heel onprofessioneel en onaardig gedrag tegenover een klant!

De oplossing

Excuses aanbieden, voor schut gezet door se medewerker terwijl ik dik en dwars gelijk had! En ze mogen ter compensatie een paar van die calippo ijs meesturen!! Of ik daar nog mijn dagelijkse boodschapjes ga doen??????

0 reacties

Ook een klacht indienen over Vomar Voordeelmarkt?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen