Klacht Voortman keukens: Voortmangroep bv houdt zich niet aan de kosteloze reparatie bij de wettelijke garantie

Status
content Niet opgelost
Klachtnummer
# 563154
Gebruiker
Gebruiker1635392376
Datum
0 reacties

Details

Klacht

3.5 jaar geleden hebben wij bij voortman groep een keuken met oa een vaatwasser gekocht. Deze vaatwasser is voor de 2e keer kapot. Ik heb 1.5 week lang meerdere malen telefonisch getracht contact op te nemen met de serviceafdeling zonder resultaat. Na 3 dagen kreeg ik een berichtje van de fabrikant om een afspraak in te plannen, waarbij ik wederom 65 euro voorrijkosten moet betalen. Ik heb mij bij de verkoper gemeld en onderbouwd aangegeven dat ik recht heb op wettelijke garantie middels de vb brief van de consumentenbond. Hierop hebben zij mij telefonisch benaderd en aangegeven dat de voorrijkosten in rekening gebracht mogen worden. Na een gesprek met de juriste en gebruik van de website van het ACM heb ik hun ongelijk bewezen. Ze blijven echter bij hun standpunt. Onze vaatwasser kan alleen worden gemaakt Na betaling van 65 euro voorrijkosten.

Gewenste oplossing

Ik wil dat zij voor mij op korte termijn een kosteloze afspraak, dus zonder voorrijkosten, inplannen bij de fabrikant.
Geboden oplossing
Voortman geeft aan dat ze het niet eens zijn met de juriste en de teksten op de site van het acm, maar dat ze de voorrijkosten toch voor hun rekening zullen nemen. Ze zullen deze overmaken, nadat de vaatwasser is gerepareerd. Afspraak is verzet ipv 6 weken moeten we nu 9 weken wachten op een monteur
Status
niet opgelost
Beoordeling
content

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Voortman keukens is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

0 reacties

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Voortman keukens?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen