Klacht VP&A VAstgoedmanagement: Geen communicatie

Klachtnummer
# 179399
Gebruiker
vervangingruiten
Datum
0 reacties

Details

De klacht

Binnen de VPA hebben we in eerste instantie via de gebruikelijke weg verzoeken neergelegd die te maken hebben met het oplossen van technische mankementen. Er wordt hierop niet gereageerd en deze worden dan ook niet opgelost. Inmiddels hebben we bij de Directeur de heer [naam verwijderd door moderator] een klacht ingediend. Hij heeft deze per email beantwoord zonder ons eerst hierover te hebben gehoord. Daarnaast reageert de Directeur tot op heden niet op een technisch mankement dat nog steeds niet is verholpen (lekkende ramen in de schuifpui achter). Hem inmiddels op de hoogte gesteld dat we teleurgesteld zijn in de VPA omdat er gewoonweg niet wordt gecommuniceerd en dat we genoodzaakt zijn nog verder te escaleren.

De oplossing

Reactie en communicatie en vervanging van de ruiten. In her vervolg een communicatie/reactie naar aanleiding van gemelde technische mankementen en een kortere doorlooptijd dan twee a drie maanden.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

VP&A VAstgoedmanagement is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

0 reacties

Ook een klacht indienen over VP&A VAstgoedmanagement?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen