Klacht VriendenLoterij: Ongewenste reclame

Anoniempersoon

Ik ontvang regelmatig ongeadresseerde post, ondanks dat ik een NEE NEE sticker heb. Donder op met die zooi en je bedrijf.

Stoppen van toesturen ongeadresseerde post met "bewoner van" en aan mijn adres gericht.

VriendenLoterij
    Geachte mevrouw / meneer,

Wat spijtig om te lezen dat u ongewenst post heeft ontvangen.

Allereerst heb ik er meteen voor gezorgd dat u geen geadresseerde post meer ontvangt. Het gaat hierbij dus om reclamepost waar uw adres op staat. Houdt u er alstublieft wel rekening mee dat u de komende zes weken mogelijk nog voorgeadresseerde reclamepost ontvangt. Dit komt doordat sommige post al ruim van tevoren is voorbereid. Onze excuses hiervoor.

Op ongeadresseerde reclamepost staat geen adres genoteerd. Een NEE-JA-sticker of een NEE-NEE-sticker zou het ontvangen van ongeadresseerde reclamepost moeten voorkomen. Helaas hebben wij er geen invloed of deze sticker over het hoofd wordt gezien. Mocht u in de toekomst alsnog ongeadresseerde post ontvangen ondanks uw NEE-NEE-sticker, dan raad ik u vriendelijk aan om hierover contact op te nemen met PostNL.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Saskia
    VriendenLoterij

Ook een klacht indienen over VriendenLoterij?