Klacht VVV Cadeaukaarten: maximaal 50 euro via vvv cadeau kaart betalen

Klachtnummer
# 581593
Gebruiker
Mildred 67
Datum
3 reacties

Details

Klacht

Waarom kan ik maar 50 euro maximaal betalen via vvv cadeau kaart.

Gewenste oplossing

Hele bedrag kunnen besteden

3 reacties

 1. Auteur
  VVV Cadeaukaarten
  Datum
  Beste A.M.R. Groen,

  Bedankt voor uw vraag. De beperking van €50,- bij het betalen met de VVV Cadeaukaart geldt alleen online. Dus niet in de winkels. Op onze website staat daarover het volgende:

  Vanaf 2020 is een wetswijziging doorgevoerd. Dit houdt in dat het tegoed op je cadeaukaart dat je bij een online transactie kunt gebruiken, gemaximeerd is tot €50,-. Is het aankoopbedrag hoger dan €50,-, dan kun je bijbetalen met iDeal of een andere betaalwijze zoals die door de betreffende webshop aangeboden wordt. Heb je meer dan €50,- op je cadeaukaart staan, dan blijft het resterende tegoed gewoon op je cadeaukaart staan en kan je dit gebruiken voor een volgende besteding.

  Kunt u aangeven bij welke webwinkel u de VVV Cadeaukaart wil besteden dan kunnen we nagaan of het mogelijk is om meerdere VVV Cadeaukaarten te besteden voor een aankoop.

  Alvast bedankt voor uw reactie.

  Met vriendelijke groet,
  Team VVV Cadeaukaarten
 2. Auteur
  Mildred 67
  Datum
  Dank voor uw reactie. Echter feit blijft dat ik niet het hele bedrag in 1 keer online kan besteden.
  Ik wilde een strijkplank bestellen en wilde dit van de gehele cadeau kaart betalen. Volgens mij bij Blokker. Het gaat me eigenlijk niet zo zeer om 1 winkel.
  Het gaat me om het principe. De strijkplank had me dan zelf geen geld gekost. Ik had het cadeau gekregen. Eigenlijk had ik daar geen geld voor gereserveerd maar ja omdat ik maar 50 euro via de cadeau kaart kon inwisselen moest ik mijn spaargeld aanspreken
  Hopelijk wordt daar eens beter over nagedacht. Zeker ook in deze tijden.En ja, het zal misschien zijn om evt fraude te voorkomen maar daar heeft de gemiddelde consument niks aan.
  Groetjes Mildred Groen
 3. Auteur
  VVV Cadeaukaarten
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Beste mevrouw Groen, Bedankt voor uw reactie. Helaas is de anti witwas wet door de overheid bepaald en daar hebben we helaas geen invloed op. Ik heb zojuist gebeld met de klantenservice van Blokker en ze hebben bevestigd dat als u twee kaarten van €50,- heeft deze kan besteden voor een aankoop op de website van Blokker. Wel wijs ik u erop dat Blokker op dit moment een storing heeft in het online accepteren van de VVV Cadeaukaart. Als deze verholpen is dan kunt u uw VVV Cadeaukaart van €100,- in twee keer omzetten op onze website naar twee VVV Online Cadeaucodes van €50,- (https://www.vvvcadeaukaarten.nl/vvv-online-cadeaucode/samenstellen). Deze kunt u dan beide gebruiken voor een aankoop op de website als de storing verholpen is.
  Voor nu een fijne dag gewenst.
  Team VVV Cadeaukaarten

Ook een klacht indienen over VVV Cadeaukaarten?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen