Opgelost door Waardevolle Mening: Oplichters beschuldigen mij van fraude

Status
content Opgelost
Klachtnummer
# 424123
Gebruiker
R Groos
Datum
1 reactie

Details

De klacht

OPLICHTERS!!!

Ik heb enige tijd enquetes voor Waardevolle Mening ingevuld. Opeens kreeg ik geen nieuwe enquetes meer en wilde ik mijn beloningen in bonnen laten uitbetalen. Dit lukte niet en ik moest contact opnemen met de klantenservice.

Vervolgens krijg ik dit als reactie:
elaas is de nauwkeurigheid en opmerkzaamheid van uw accountactiviteit gemarkeerd en na controle van uw account zijn we gedwongen uw account op te schorten.
Als lid van ons programma mag u maar één account hebben, geeft u nauwkeurige profielinformatie en antwoorden op enquêtes. U dient ook bedachtzaam en attent te zijn in het reageren op onze enquêtes. Wanneer we ons zorgen maken over een van deze programmaregels, zijn we verplicht stappen te ondernemen om accounts te onderzoeken en helaas op te schorten.

Ik heb maar een account en alle vragenlijsten en profielinformatie eerlijk en zorgvuldig ingevuld. Meer uitleg dan bovenstaande, bevoordeeld wat ik dan zogenaamd verkeerd heb gedaan, krijg ik niet.

Wees dus gewaarschuwd voor deze oplichters. Ze laten je vragenlijsten invullen en beschuldigen je dan van fraude zodat ze niet hoeven uit te betalen. Makkelijk verdiend toch?

De oplossing

Ik wil dat ze mijn beloning uitbetalen en stoppen mensen op te lichten.

1 reactie

 1. Auteur
  Waardevolle Mening
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen.

  We zullen de kwestie van dit panellid verder onderzoeken en een tweede review van het account uitvoeren. We zullen over de oplossing van deze kwestie direct contact opnemen met het panellid via het bij ons geregistreerde email adres.

  Hartelijk bedankt.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
R Groos
Datum
Uiteindelijke oplossing
Mijn account is opengesteld en ik heb de beloning inmiddels uit laten betalen in bonnen. Wel jammer dat daar zoveel moeite voor nodig is en dat je eerst onterecht voor fraudeur wordt bestempeld.
Status
opgelost
Beoordeling
content

Ook een klacht indienen over Waardevolle Mening?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen