Klacht Wasmachine.nl: 12KG Crystal Blue Wasmachine wast niet schoon!!!

Klachtnummer
# 134658
Gebruiker
Ineke
Datum
2 reacties

Details

Klacht

Ondanks alle mooie praatjes van Samsung over de 12KG Crystal Blue Wasmachine
WW12H8400EW wast deze machine niet schoon! Sokken, onderbroeken, simpele vlekken (bijvoorbeeld van de kruipbroekjes van mijn dochtertje) blijven vies!!! Denk je een keer iets moois en goeds aan te schaffen krijg je een machine die er inderdaad mooi uitziet, maar niet schoon wast. Ik heb alles geprobeerd, verschillende wasprogramma's, wasmiddel, trommelreiniging, kookwas (in overleg met Samsung) maar tevergeefs geen resultaat. Ja een vies resultaat! Wij lopen nu met vieze kleding. Zelfs mijn zoontje van 4 zei vroeg laatst aan mij waarom ik vieze sokken in zijn kast had gedaan! Via wasmachine.nl is er een monteur langs geweest, die kon niets vinden en Samsung en wasmachine.nl zegt er dus ook niets aan te kunnen doen. Ondanks dat ik op facebook foto's van het wasresultaat heb geplaatst. Inmiddels rechtsbijstand ingeschakeld!

Gewenste oplossing

Dat deze machine schoon wast en anders geld retour, zodat ik een goede machine kan kopen! Ook ben ik erachter gekomen dat ik niet de enige ben met dit probleem bij deze machine, dus ik hoop dat jullie deze klacht nu wel een keer serieus nemen!

2 reacties

 1. Auteur
  Wasmachine.nl
  Datum
  Geachte heer/mevrouw,

  Ondertussen hebben wij afgesproken, in overleg met uw rechtsbijstand, dat er nogmaals een monteur op onze kosten bij u langs komt, voor een second opinion.

  Via die route zullen we contact met u houden.

  Met vriendelijke groet,

  Wouter
  Klantenservice Wasmachine.nl
 2. Auteur
  Ineke
  Datum
  Het is heel jammer dat jullie eerst voorstelden een second opinion aan te vragen bij Samsung, echter als dan alsnog de wasmachine volgens de monteur geen defect zou vertonen ik de voorrijkosten moest betalen. Dankzij de rechtsbijstand nu gelukkig niet, echter het feit blijft dat de machine niet schoon wast en wasmachine.nl dus een ondeugdelijk product heeft geleverd. Zonder rechtsbijstand hadden had ik gewoon pech gehad. En ik ben niet de enige met deze klacht bij deze veel te dure machine!

Ook een klacht indienen over Wasmachine.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen