Klacht WeekendjeGenieten.com: oplichters eerste klas

Klachtnummer
# 275320
Gebruiker
Rowtje38
Datum
0 reacties

Details

Klacht

ik lees hier niks anders dan hoe weekendje genieten bezig is.
ik heb dus het zelfde probleem. ik werd begin augustus dit jaar gebeld door weekendje genieten dat er een rekening open stond en dat ik die moest betalen maar die had ik opgezegd zeker weten en melde ik dus ook aan de medewerker. nou wat er toen van taal uit kwam niet normaal meer
de gene belde me tot 3x aan toe terug met een grote mond niet normaal meer.
ik heb toen gezegd laat de deurwaarder maar komen want ik kan aan tonen dat er nooit iets is afgeschreven van me rekening en dat ik dat nooit terug geboekt heb.maar goed voor alle zekerheid na gekeken en inderdaad niks van terug te vinden zelf geen mail van hun niks ook niet om aan te melden in log of wat ook.
nu afgelopen vrijdag gebeld door mediation hupele pup en moet dus 220,00 betalen voor iets wat ik nooit heb afgesloten te belachelijk voor worden.
nu kom ik dat bedrijf incasso hier tegen en ik zie niks anders dan gezeik en bedreigingen bij mij het zelfde ik probeer ze te bellen geen reactie van hun uit.

Gewenste oplossing

dat ik met rust word gelaten ik heb al genoeg aan me hoofd en reageer dan gewoon op mail of op telefoon met name de heer Alex want dat was de tip van de medewerker die mij belde vanuit mediation nou dat lukt niet dus laat me dan maar met rust.

0 reacties

Ook een klacht indienen over WeekendjeGenieten.com?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen