Klacht wegmetdiekilos.com: Ik ben niet tevreden! En wil mijn geld terug!

Klachtnummer
# 27889
Gebruiker
JB
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Ik heb het Mentaal Dieet Plan gekocht en het valt erg tegen. Ik ontving een pdf-je, dat ik zelf moest uitprinten. Verder staat er niets meer in dan wat op de site vermeld staat en wat je zelfs nog gratis kunt lezen ook. En wat er staat wordt ook nog 167 keer herhaald. Moet ik daar € 64,- voor betalen?? Ik heb ook het Turboplan voor €19,- gekocht en daarin staat 1 zin meer als in het basis boek. €19,-?? voor 1 zin!! Ik vind het belachelijk veel geld. Dit vond ik op TROS RADAR, geschreven door Katja Callens: 4) Wij hanteren een " NIET-TEVREDEN-GELD-TERUG-GARANTIE" die wij strikt naleven.. etc. Bij deze eis ik mijn €64,- terug omdat ik me bedrogen voel. Ik heb een klachtmail ingediend, een prive bericht op facebook en een reactie op de voorpagina van hun facebookaccount. Ik heb niets vernomen en ben onlangs geblokt door hen. Ze hebben mijn bericht verwijderd en ik kan niets meer sturen. Mijn klacht is dus wel gelezen, maar ik heb nog steeds geen reactie.

Gewenste oplossing

Ik zou graag contact krijgen met het bedrijf wat achter het Mentaal Dieet Plan zit en daarnaast mijn geld (€64,-) z.sm. retour.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

wegmetdiekilos.com is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

0 reacties

Ook een klacht indienen over wegmetdiekilos.com?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen