Klacht Weisse Rose: Obligatielening voorbij de looptijd niet terugbetaald, bedrijf reageert niet

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 59305
Gebruiker
jasper9999
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Obligatielening twv 5000 euro is voorbij de looptijd (einde looptijd januari 2014) maar niet terugbetaald. Ook de bijbehorende rente (>2000 euro) is niet uitbetaald. Bedrijf is herhaaldelijk benaderd, eerst vriendelijk, later dringend, maar bedrijf reageert zeer terughoudend en verschaft totaal geen concrete informatie. Reglement van de lening zou worden toegestuurd maar is nooit door mij ontvangen. Conclusie: bedrijf is in gebreke. Oplichting.

De oplossing

Klacht zal worden verwijderd zodra het bedrag van de obligatielening (5000 euro) en de bijbehorende rente (>2000 euro), dus totaal > 7000 euro in zijn geheel is terugbetaald.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Weisse Rose hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

2 reacties

 1. Auteur
  jasper9999
  Datum
  Update 2014.05.13: Er is inmiddels aangifte gedaan tegen de Weisse Rose wegens oplichting. De aangifte is door de politie ontvankelijk verklaard. Dat betekent dat de Weisse Rose strafrechtelijk zal worden vervolgd, waarbij het tegoed zal moeten worden terugbetaald en ook de onkosten voor de admin gevorderd zullen worden. Ik raad alle andere gedupeerden aan ook aangifte te doen.
 2. Auteur
  jasper9999
  Datum
  Geen enkele reactie van de Weisse Rose. Actie wordt nu hogerop gezocht. De boekhandel zal strafrechtelijk worden vervolgd wegens oplichting en er worden ook civiele stappen genomen.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
jasper9999
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over Weisse Rose?