Klacht Whiteshine.nl: tanden bleken white shine

Klachtnummer
# 194490
Gebruiker
WA01
Datum
0 reacties

Details

De klacht

Op 4 november 2016 heb ik me tanden gebleekt bij White Shine. Echter na de behandeling was mijn lip erg opgezwollen. Ik kreeg na afloop blaren onder mijn lip. Ik dacht dat het wel weg zou trekken maar dit werd echter steeds erger. Ik ben op zaterdagochtend meteen naar de spoed huisartsenpost gegaan wat mij €92,00 euro kost en hij heeft bevestigd dat het ging om brandwonden, waardoor ik blaasjes kreeg. Dit was een reactie door het bleken. Ik ben erg ontevreden over de behandeling en heb het bedrijf gemaild aangezien ik op dat moment amper kon spreken en momenteel nog steeds aan het herstellen ben, waardoor ik ook niet kan werken. Aangezien het spreken voor nog meer ellende zorgt. Echter is een reactie wat ik op zijn minst verwachte uitgebleven. Voor een bedrag van €200,00 verwachte ik een zorgvuldige behandeling. Uiteindelijk heeft me dit in totaal bijna €300,00 gekost wat mij brandwonden heeft opgeleverd.

De oplossing

Geld terug + vergoeding kosten huisartsenpost. Mocht ik geen enkele compensatie ontvangen dan zal ik verdere juridische stappen ondernemen.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Whiteshine.nl is aktief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

0 reacties

Ook een klacht indienen over Whiteshine.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Meld je klacht bij het bedrijf

  2. Stuur een juridische brief of e-mail

  3. Bel onze juridisch expert

  4. Laat ons voor je bemiddelen