Opgelost door Wideally.com: oplichting !!

happy Opgelost
huisvrouw

heb een bestelling gedaan...product kapot..een paar x een klacht ingediend ..nu ben ik geblokt bij mijn e,mail...er word gebruik gemaakt van mijn email in heel europa..!!!!

als je hun nu intypt bestaat de site niet meer ...zouden jullie me kunnen helpen om daarachter te komen..voel me behoorlijk bedondert voor 130euro....wil niet dat er nog meerdere de dupe van worden .zal mijn geld niet meer terug krijgen
Ik heb vandaag het geld terug ontvangen ..superrr bedankt .gr huisvrouw
happy

Beste E.J.H. Max,

We hebben u per e-mail beantwoord.

Gelieve voor alle vragen in verband met onze diensten contact op te nemen met nl@wideallysupport.com en een medewerker van ons team zal u met plezier verder helpen.

Bovendien kan u ook contact opnemen met ons Engelstalige contact center via het nummer
    +46 40 692 23 90. We zijn bereikbaar van woensdag tot zondag van 9 tot 5 (Midden-Europese Tijd).
    huisvrouw
    Dan zie ik graag jullie mail tegemoet..ik heb fimpjes enz gestuurd als bewijs..na het eerste geen reactie meer op de volgende gr huisvrouw
    huisvrouw
    Heb al 2 x een mail gestuurd, maar krijg geen reactie terug..vind het niet netjes. Ze geven bij u aan dat ik ze moet mailen ,maar reageren tot nu niet ..gr
    huisvrouw
    ik krijg geen reactie meer van hun. heb aan gegeven dat ik mijn geld terug wil. . ze kunnen me een nieuwe sturen, maar alsnog geen reactie van hun kant

Beste

De onderstaande e-mail hebben wij naar u gestuurd op 07/03:

From: Wideally NL
    Date: Thu, Mar 7, 2019 at 5:15 PM
    Subject: Re: Mijn bestelling
    To: els.max

Beste mw. Max,

Wij vinden het spijtig om te horen dat u geen vervanging wilt voor uw Luma Care. Omdat wij klanttevredenheid serieus nemen, hebben wij het volledige bedrag teruggestort op uw rekening.

Wij hopen dat u ons in de toekomst alsnog een kans geeft om beter te presteren. Als teken van dankbaarheid voor uw vertrouwen, willen wij u een cadeaubon t.w.v. €15 toesturen, om te gebruiken in onze webwinkel:

De defecte Luma Care hoeft u niet naar ons terug te sturen.

Uw Luma Care Team
    Privé
    Privé bericht
    Deze reactie is verborgen
    Privé
    Privé bericht
    Deze reactie is verborgen
    huisvrouw
    Ik heb geen mail ontvangen en zeker ook nog geen geld terug op mijn rekening gehad .
    huisvrouw
    Zou het dus graag op mijn rekening terug zien ..na 12 dagen zou ik het toch zeker al binnen moeten hebben ..gr
    huisvrouw
    Vandaag nog steeds niets op mijn rekening ! Vind dit wel absurd lang duren ..gr huisvrouw
    huisvrouw
    Ik word hier moedeloos van...geen reactie terug . Ik heb nog steeds geen geld terug gestort gekregen !!!
    huisvrouw
    Wat moet er nog meer gedaan worden om je geld terug te krijgen ? Ik maak geen gebruik van de tegoed bonnen die jullie me 2x gegeven hebben ..1 x om 3 weken op mijn bestelling te wachten .nu weer omdat de bestelling niet werkt en word me gezegt dat het geld terug gestort is . .ik wil van jullie helemaal niks meer ,dan MIJN GELD TERUG !!!
    huisvrouw
    Wideally als jullie echt willen laten geloven dat het geld terug is gestort , kunnen jullie ook het bewijs leveren!! Op mijn rekening nog steeds niet ! ..klachtenkompas , kunnen jullie me aub helpen hiermee. Zoals jullie kunnen zien krijg ik gewoon geen reactie meer van hun ..ik heb geen geld terug ontvangen !! Gr huisvrouw
    huisvrouw
    Bij deze wil ik bevestigen dat ik het geld terug heb ontvangen !! Heeft lang geduurd maar toch bedankt .gr huisvrouw

Ook een klacht indienen over Wideally.com?