Opgelost door Winkelenensparen.nl: Niet bewust gekozen voor automatische incasso, misleid

happy Opgelost
Epop

Heb in december tickets gekocht bij Eventim. Daarna werd mij 20 euro korting aangeboden bij een volgende aankoop. Als ik had geweten dat ik aan een abonnement van 15 euro per maand vast zou zitten, had ik de korting van 20 euro nooit aanvaard.
Belachelijk dat je door het aanvaarden van een korting voor volgende tickets blijkt vast te zitten aan een abonnement van 15 euro per maand. Dit heb ik nooit gewild. Net gebeld, abonnement wordt wel direct stopgezet maar de automatisch afgeschreven bedragen worden niet terug gestort. Ik had dit volgens bedrijf wel 5 keer in het contract kunnen lezen. Heb gevraagd om het ondertekende contract toe te sturen, heb tot nu toe alleen nog maar het blanco formulier ontvangen. Naar mijn weten heb ik nooit bewust gekozen voor abonnement.

Ik wil graag de betalingen retour van 3 maanden en het getekende contract waarin mijn toestemming geef om maandelijks 15 euro af te schrijven.
Geld is inmiddels teruggestort. Zeer snel gehandeld.
opgelost
happy

Winkelenensparen.nl
    Beste,

Wij hebben u vanuit ons klantenservice team een persoonlijke e-mail gestuurd.

En met vragen kunt u ook hier terecht: ledenservice@winkelenensparen.nl of door te bellen naar 0800-2200026 (maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 18.00 uur).

Hiermee hopen wij u voldoende geïnformeerd te hebben.

Customer Service Winkelen en Sparen
    Epop
    Ik heb een mail ontvangen dat ik mijn geld terug krijg. Ik ben hier heel erg blij mee,

Ook een klacht indienen over Winkelenensparen.nl?