Klacht Wish.com: Heb nog nooit iets gezien of ontvangen

angry Niet opgelost
Panter53

Nu.komen ze weer nu een incasso buro ze willen geld hebben van mijn ik had een paar bestellingen geplaatst via wish was vier weken onder weg maar ik heb dat nog nooit gezien en nooit wat ontvangen en nu gaan ze na de rechtbank om hun gelijk te krijgen en heb nog nooit wat gezien of voor betekent wat heb nooit wat gezien wat denken ze ik heb nog nooit iets gezien en moet ik daar dan ook voor gaan betalen ik dacht het niet heb niets gehad of gezien of voor getekend ga niet welig wachten je moet weken wachten uit China en dat komt nooit stelletjes oplichter zijn het wish had ik ook een.mail bestuurt ze zeggen dat ze er niks mee konden wat wil dat incasso van mijn

Dat ze met dit ze zijn op houden
Ik heb nog.nooit iets gezien
Je bestelt iets bij wish je moet daar heel lang op wachten en dat komt dat een keer niet ik ga niet eeuwig wachten wat niet komt
Ik.heb het maar hier in Nederland maar gekocht bij wish nooit meer komt toch nooit
Nog niet opgelost
angry

Wij vinden dat Wish.com hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Wish.com
    Graag bestellings-ID aanleveren.

Ook een klacht indienen over Wish.com?