Klacht Witgoedhandel De Zwaan: Apparaat werkt niet optimaal, defect geconstateerd

Status
sad Niet opgelost
Klachtnummer
# 603507
Gebruiker
Janbon94
Datum
2 reacties

Details

Klacht

Ik heb bij dit bedrijf een combimagnetron gekocht via Marktplaats, blijkt draaiplateau defect, hierover gebeld, vroegen om foto's deze via what'sapp opgestuurd..zie je duidelijk dat het afgebroken is.
Geen reactie meer.
Ook twijfel ik over de thermostaat... met oventhermometer geeft hij een veel hogere temperatuur aan...dus ook niet goed.
Heb 60 euro bezorging betaald, dus ik ruilen geen optie.
Goedkoop blijkt duurkoop te zijn.
Marktplaats goede recensies.
Daarna recensies gelezen waar ook ik niet blij van wordt.

Gewenste oplossing

Afspraken na komen, deugdelijke spullen verkopen.
Geboden oplossing
Ik heb een fout gemaakt door via Marktplaats te kopen want je dient te weten wat de functies zijn, de eerste oven was goed op draaiplateau na...had die niet moeten ruilen, want ik begrijp nu dat ze zich niet verdiepen in mijn wensen. Ik wilde een combi met goede oven. Deze heeft uitgebreide magnetronfuncties..en is voor mij niet geschikt.
Status
niet opgelost
Beoordeling
sad

2 reacties

 1. Auteur
  Janbon94
  Datum
  De Zwaan heeft contact met me opgenomen, wilde het apparaat omruilen, vooraf gaven ze me de keuze voor een ander apparaat omdat hetzelfde te veel beschadigingen te zien gaf.
  Heb nu erg veel spijt want hier zitten weinig functies op...is vies, en vlg mij werkt ook hier deaaiplateau niet. Heel releurgesteld..Goedkoop blijkt duurkoop...
 2. Auteur
  Witgoedhandel De Zwaan
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Beste,

  Spijtig om te horen dat u niet tevreden bent met de combi magnetron, maar ik zou u wel graag willen verzoeken om het verhaal naar waarheid te plaatsen.

  Allereerst hebben wij u foto's gestuurd van verschillende modellen waar u één van heeft geselecteerd, deze hebben wij kosteloos voor u aan huis omgeruild, bij aankomst van de koeriers hebben deze koeriers de combi magnetron kosteloos uitgebouwd en uw inbouwkoelkast uitgebouwd om de nieuwe te kunnen plaatsen dit als extra service en hier niks voor gerekend.

  Mocht u een ander model wensen kunt u u langskomen bij ons in de winkel om een andere exemplaar te selecteren deze kunt u dan kosteloos omruilen hier bij ons in de winkel.

  Met vriendelijke groet,

  Witgoedhandel de Zwaan

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Witgoedhandel De Zwaan?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen