Klacht Witgoedreparatie-janssen : Niet nakomen van afspraken.

Klachtnummer
# 649051
Gebruiker
ausroels
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Op 15 februari heb ik telefonisch gesproken met een werknemer van deze organisatie. Met deze werknemer heb ik de afgelopen maanden gesproken.
Het betreft een klacht over het niet nakomen van afspraken. Hieronder een opsomming van afspraken die wij de afgelopen maanden gemaakt hebben:
- op 5 januari zou een monteur langskomen om onze droger te repareren. De monteur is echter niet gekomen.
- op 6 januari ben ik door de organisatie gebeld met excuses en de toezegging dat de monteur op 7 januari alsnog kan komen.
- op 7 januari is de monteur geweest. Deze heeft een extra pomp gemonteerd en er is een bedrag van iets meer dan €200,- betaald.
- De droger bleek niet naar behoren te werken en op 27 januari zou een monteur langskomen om te kijken wat het probleem is. Deze is helaas niet gekomen.
- Op 28 januari heb ik de organisatie gebeld en werd mij toegezegd dat ik zo spoedig mogelijk teruggebeld zou worden. Dit is echter niet meer gebeurd.
- Op 1 februari heb ik een klachtenmail verstuurd via de website. Hier heb ik helaas geen reactie op mogen ontvangen.
- Op 8 februari heb ik gebeld en heb ik aangegeven geen vertrouwen te hebben in een goede afronding van deze zaak. Ik wil graag mijn geld terug. Er werd mij toegezegd dat ik binnen twee dagen teruggebeld zou worden. Ook dit is helaas niet gebeurd.

Het gesprek van 15 februari is opgenomen. Hierin heb ik bovenstaande mondeling toegelicht en heb ik aangegeven dat ik vanaf nu mij ga beraden op mogelijke verdere stappen die ik als consument nog kan zetten.
De werknemer heeft mij toegezegd bovenstaande met een leidinggevende te bespreken en mij zo snel mogelijk terug te bellen. Ook dit is tot op heden niet gebeurd.
Wel kreeg ik op 20-02 een mail waarin staat dat er die dag een afspraak zou zijn om de droger te maken, maar dat de monteur niet kon komen. Tevens werd vermeld dat men mij telefonisch heeft proberen te bereiken. Dit is echter pertinent niet waar.

Mijn vertrouwen in de dienstverlening van de organisatie is tot een dieptepunt gezakt en zou graag mijn geld terug willen.

Gewenste oplossing

Mijn vertrouwen in de dienstverlening van de organisatie is tot een dieptepunt gezakt en zou graag mijn geld terug willen.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Witgoedreparatie-janssen hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Witgoedreparatie-janssen ?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen