Klacht WML: WML LIEGT EN BEDRIEGT , SCHADE VERGOEDEN , VORDERINGEN DELETE EN EXCUSES

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 196749
Gebruiker
stoponrecht
Datum
1 reactie

Details

De klacht

KLACHT WML heb ik al jaren probleem mee , hun geven geen fouten toe op moment dat het gemaakt word , hierbij gaat het om betalingen die hun verkeerd inschatten en jaarnota's die totaal niet overeenkomen met verbruik wat ik heb , daarnaast ben ik chronisch ziek en daar had wml geen boodschap aan met de feit , wij doen wat wij willen , na jaren klooien met wml , ben ik verhuist en daar begon het hele verhaal erger want omdat bij oude woning een bedrag open staat volgens wml en ergste is , niet eens door mijn schuld maar wml eigen schuld , moest ik eraan geloven , ik werd on terecht afgesloten , en daarnaast maakte monteur ook een zooitje van , zoals leiding niet goed afsluiten waardoor even later mijn huis onder water stond en voor honderden euro's schade , wml weigert het te vergoeden echter wml komt er niet onderuit om het te vergoede, het is HUN schuld en HUN hebben mij onterecht afgesloten , want medische verklaring moeten halen vanwege mijn ziekte wat wml niet geloofde ..


De oplossing

GEWENSTE OPLOSSING onterecht schuld delete , schade vergoeden , wml heeft geen optie , enige optie wat wml heeft is : kwijtschelden van onterechte schuld en vergoede van gemaakte schade ...tevens WML haar schuld bekennen,. het is hun schuld en niet van klant of wie dan ook , nee wml is hier schuldige en dienen ook alles te vergoeden en schade kwijt te schelden , klacht zal blijven terug komen tot wml deze optie heeft voldaan .... op dit moment worden de voorschotten lager / of niet uitbetaald om de schade te verrekenen . hiermee neem ik het recht om deze manier schade terug te halen wat wml heeft veroorzaakt . WML IS NAMELIJK ZEER ERNSTIG IN GEBREKE MET SCHADE VERGOEDEN WAT ZIJ HEBBEN VEROORZAAKT .

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

WML is aktief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

1 reactie

 1. Auteur
  stoponrecht
  Datum
  door niet reageren van wml , geeft wml automatisch toe .. daarmee betekent dat wml toegeeft schuldig te zijn in schade maken in huis door onterechte afsluiting wat ze deden , waardoor ik mijn huis onder water had staan en schade had tot 1000 euro , hiermee heb ik aangegeven bij wml dat ik de voorschotten minderen zal en hiermee ook de zogenaamde afspraak van kredietbank nietig is verklaard . door minder of staken van voorschotten , geeft mij de mogelijkheid om de schade te verrekenen .

Uiteindelijke oplossing

Auteur
stoponrecht
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over WML?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen