Klacht Wonen Zuid: vocht overlast door huurwoning te laten verloederen leegstand 1,5 jaar

marcojarno

Door waterschade niet volledig kunnen herstellen van woning omdat ER nog steeds 90% vocht in de muren bevind dit doordat wonen zuid de verhuurder van t huis van de Buren de boel maar laat verloederen niet of onvoldoende ventileert of stookt dit is ook geconstateerd door MN eige verzekering en aannemer die de herstelwerkzaamheden aan mijn huis zouder verzorgen hier over doet wonen zuid alsof t enkel en alleen onze schuld is en hun ER niks aan kunnen doen ER word zelfs gelogen over stoken en ventileren

Luchten en verwarmen van de woning,e.v.t verzekeringswerk voor desbetreffend huis goed droog Te krijgen zodat ik en MN gezin in ons huis ER geen last van hebben al zetten ze ER een paarasielzoekers in en word t tenminste bewoond

Wij vinden dat Wonen Zuid hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over Wonen Zuid?