Klacht Woonboulevard Poortvliet: Deuken bij de armleuningen, waardoor er rimpels ontstaan. Te weinig vulling.

Status
content Niet opgelost
Klachtnummer
# 525457
Gebruiker
Evw5
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Wij hebben 2 dezelfde banken gekocht. 1 Bank is niet netjes afgewerkt aan de leuningen en aan de rugleuning. Er is te weinig vulling geplaatst, zodat er bij die leuningen deuken zijn ontstaan en zodoende ook plooien.
Woonboulevard Poortvliet zei dat dit aan de stugge stof lag en de klacht niet in behandeling wilde nemen. Maar de leuningen van de andere bank waren wel strak en zonder deuken, dus het kan wel.

Gewenste oplossing

Ik denk dat men de leuningen moet voorzien van meer vulling, zodat de stof strakker wordt en de deuken en plooien weg zijn.
Geboden oplossing
Er is direkt gereageerd door Woonboulevard Poortvliet en dat is waar we het voor doen. De oplossing is een kleine opvulling, waardoor de stof wat strakker komt en daardoor hopelijk de deuken verdwijnen en daardoor waarschijnlijk ook gedeeltelijk de plooien. Het moet nog gebeuren, maar hebben er vertrouwen in dat het wordt opgelost. Heel blij mee voor nu. We zullen zien. Aanstaande donderdag wordt de bank pas opgehaald en ik kan pas een beoordeling geven als de bank gerepareerd is. Tot dan kan ik pas een beoordeling geven.
Status
niet opgelost
Beoordeling
content

1 reactie

 1. Auteur
  Woonboulevard Poortvliet
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Beste familie Van Wel,

  Dank u wel voor uw klachtmelding. We hebben inmiddels contact met u gehad. Zoals afgesproken word de bank bij u opgehaald en van extra vulling voorzien waarmee de plooien minder zullen zijn en uw klacht naar tevredenheid zal worden opgelost.

  Met vriendelijke groet,
  Jan, klantenservice
  Woonboulevard Poortvliet

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Woonboulevard Poortvliet?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen