Klacht Woonbron: Geen terugkoppeling door Woonbron naar aanleiding van melding over waterlekkage in mijn woonkamer.

sad Niet opgelost
JdMteR

Woonbron onderneemt helemaal niks noch geeft een terugkoppeling n.a.v. mijn melding van waterlekkage in mijn woning. Het water heeft 10 dagen langs mijn muur gelopen en er is niet eens een opzichter komen kijken! Wel is er een medewerker van aannemer Jansen Huijbrechts komen kijken maar omdat deze monteur niet bij mijn buren naar binnen mocht - het zijn Bulgaren waar mogelijkerwijs de lekkage vandaan kon komen - hield zijn bemoeienis op. Vervolgens heb ik 10 dagen water langs de muur zien lopen. Woonbron heb ik wel 5 of 6 keer gebeld maar de reactie doet denken aan Kafka’s onnavolgbaarheid . Inmiddels ben ik 5 weken verder … de groene schimmel staat een meter breed en 2,5 meter hoog op de muur, het water loopt daarentegen gelukkig niet meer zichtbaar over de muur, maar Woonbron geeft geen thuis en belt me inmiddels reeds een maand lang niet op!!!
WAARDELOOS EN ONACCEPTABEL deze woningcorporatie : SHAME ON YOU !

Ik wil dat Woonbron mij betrekt bij de vervolgstappen. Na 1 maand schimmel in mijn woning heb ik daar grote behoefte aan en volgens mij ook wel recht op!!!
Gelukkig heeft Woonbron nu gereageerd en is er een afspraak gemaakt om op 18 sept. de lekkage en de conditie van de muur, die verzadigd van het vocht groen geschimmeld is uitgeslagen, voor het eerst te komen beoordelen door een opzichter van Woonbron. Op welke termijn herstel zal gaan plaatsvinden zal dan hopelijk duidelijk worden. De lekkage diende zich aan op 5 augustus dus dat is gerekend vanaf de 18e september, 6 weken later!
sad

Woonbron
    Privé
    Privé bericht
    Deze reactie is verborgen
    Woonbron
    Mocht ik u verder niet meer kunnen helpen en u voldoende hebben geïnformeerd, wens ik u nog een fijne dag toe. Groet, Peter

Ook een klacht indienen over Woonbron?