Klacht Woonenergie: Woonenergie bedriegt en sjoemelt met termijn bedragen en periode

Zorg en Hoop

Woonenergie stuurt herinnering met factuur 62,euro te betalen

zie mijn reactie en reactie woonenergie

Van: Klantenservice@woonenergie.nl

E Klantenservice@woonenergie.nl
T 0800 - 1466 (gratis)
I www.woonenergie.nl

Postbus 111, 3000 AC Rotterdam

Dit e-mailbericht is bestemd voor de geadresseerde(n) en kan vertrouwelijk zijn. Gebruik door anderen dan de geadresseerde(n) is verboden. Als dit bericht niet voor u bestemd is, wordt u vriendelijk verzocht dit aan de afzender te melden en het bericht te vernietigen. WoonEnergie staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer KvK Rotterdam 52698238.

Aan: klantenservice@woonenergie.nl;
CC:
Onderwerp: FW: Betalingsherinnering

Beste,

Gas : 27273
Electra slimme meter : 279

Op 2 augustus heb ik stroom van een ander Energiemaatschappij.

Eind juli zou ik betalen voor augustus
De 40 euro incasso kosten die was kwijt gescholden nadat ik een klacht plaatste moet u verreken tot en 1 augustus

ik betaal niets WE
Met nota nummer, nota datum, vervaldatum 12 augustus, de nota geeft geen maand of periode aan, lijkt mij sterk dat ik achteraf zou betalen. nogmaals 40 euro incassokosten heeft WE uit coulance kwijtgescholden. de vordering 16,00 + 40,00 incassokosten had ik toen betaald en ik vroeg om de afrekening. Op 2 augustus ben ik over gestapt naar een andere energie bedrijf waarom dan 62 euro betalen over augustus. Stuur mij de afrekening en ik verzoek WE te stoppen met intimidatie, bedreiging of enig druk op te voeren om als nog geld te cashen. Als het goed is ligt het nu bij dhrVerweijzijn bureau, die moet een eind maken aan de chaotische facturatie en gegoolde termijn tarieven binnen dat de tijd die ik heb opgegeven Van mijn zijde geen reactie meer

Woonenergie
    Beste heer, mevrouw Top,

Wij hebben eerder inhoudelijk op uw klacht gereageerd en u een specificatie gegeven van het openstaande saldo. Wij gaan hier inhoudelijk niet opnieuw op in en verwijzen u naar onze eerdere toelichtingen.

Het niet (tijdig) betalen van het openstaande saldo is op eigen risico.

Robin,
    Medewerkster Woonenergie

Ook een klacht indienen over Woonenergie?