Klacht Woonenergie: Zie hier boven

Klachtnummer
# 348617
Gebruiker
Angie
Datum
5 reacties

Details

De klacht

Mijn klacht is dat ze gewoon ophangen als het te ingewikkeld word. Asociale medewerkers. Oplichters die je naar de Das incasso doorsturen terwijl ze MIJN geld al hebben ingehouden van MIJN teruggave. Walgelijk. Ben blij dat ik ben overgestapt en niet meer met die boeren hoef te bellen.

De oplossing

Mijn geld netjes terug geven!!

5 reacties

 1. Auteur
  Woonenergie
  Datum
  Beste heer, mevrouw,

  Bedankt voor het kenbaar maken van uw klacht. Hieruit begrijp ik dat u het niet eens bent met hoe u te woord bent gestaan, de doorverwijzing naar het incassobureau en een teruggave die is ingehouden.

  Om hier eerst onderzoek naar te doen, ontvang ik graag uw klantnummer. Kunt u deze vermelden middels een privé-opmerking?

  Alvast bedankt.

  Vriendelijke groet,
  Denise
  WoonEnergie Webcare

 2. Auteur
  Angie
  Datum
  Klantnr: 37681971-1
  Ik heb 2 screenshot bijgevoegd
  Het is natuurlijk niet de bedoeling dat ik niks terug krijg van de Woonenergie .Dus ga ik ervan uit dat ze het verekend hebben. Maar ze sturen het ook nog eens naar de Das Incasso. Met andere woorden ik betaal dubbel . En ik weet ook niet waarom Woonenergie mij eind Januari een email stuurt dat ik 75 euro moet betalen terwijl ik al 2 x Eneco heb betaalt. Want ik ben al vanaf 19 december bij de Eneco. Ik heb inmiddels 10 brieven van de Das Incasso gehad met verschillende bedragen dus ik weet nu niet meer wat wat is. Mvg Angie Hoogendijk
 3. Auteur
  Woonenergie
  Datum
  Beste heer, mevrouw,

  Bedankt voor het doorgeven van uw klantnummer.

  Wij hebben u inderdaad eerder telefonisch gesproken. Mijn collega geeft hierbij aan dat u behoorlijk hysterisch overkwam en veelal liep te schreeuwen. Aangezien het gesprek niet op een rustige manier voortgezet kan worden, heeft zij uiteindelijk de verbinding verbroken. Ik hoop dat u begrijpt dat wij u op een normale, respectvolle manier willen verder helpen en dit dan ook van u verwachten.

  Uit de eindnota is een teruggave van €140,56 gekomen. Ik neem aan dat u op deze teruggave doelt? Dit bedrag is verrekend met de correctienota van €652,34 die op dat moment nog openstond. Voor deze nota staat op het moment nog een bedrag van €8,43 open. Dit hebben wij op 23 januari geincasseerd waarna het op 5 februari is gestorneerd. Daarnaast staat er nog €75 open voor het voorschot van december, wat de totale schuld op €83,34 brengt.

  Mocht u hier een betalingsregeling over willen treffen, dan lees ik dit graag terug.

  Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

  Vriendelijke groet,

  Denise
  WoonEnergie Webcare
 4. Auteur
  Angie
  Datum
  Okee ik zal dat op de 20e van deze maand overmaken en hoop dat ik dan van het gezeik af ben. Ja mensen worden hysterisch als er word opgehangen en weken lang tegen een muur praten. Mvg A.Hoogendijk
 5. Auteur
  Woonenergie
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Beste heer, mevrouw,

  Bedankt voor uw reactie. Dan zien wij de betaling graag tegemoet.

  Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en sluit deze klacht.

  Vriendelijke groet,

  Denise
  WoonEnergie Webcare

Ook een klacht indienen over Woonenergie?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen