Klacht Woonstichting Eigen Haard: Eigen Haard licht huurders op!

Klachtnummer
# 650453
Gebruiker
Bossie1979
Datum
4 reacties

Details

Klacht

Jullie site blijft aangeven dat ik teveel tekens heb gebruikt maar dat is niet zo.

Alle info is terug te vinden op deze pagina:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02z1t7R5M3p3f4E3J9ApiGjEH9zTxtCsXWh9KK1XmxEVhb2BwerRraiEvd9pTZxyDgl&id=100064725607415

Gewenste oplossing

We zitten al 12 jaar met een niet werkend WKO systeem (alle woningen die hierop aangesloten zijn) we betalen ons scheel aan verwarmingskosten en de criminelen van Eigen Haard komen de bewoners lossen het probleem niet op, komen de bewoners financieel niet tegemoet ondanks dat ze flink betalen voor de installatie. Doordat de woningen ook nog eens zo lek als een mandje zijn komt er water naar binnen en ontstaat er schimmel (ook meerdere woningen aan de Sint Janskruidlaan in Amstelveen.

Voor de schokkende beelden waar mensen in moeten leven neem een kijkje op:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02z1t7R5M3p3f4E3J9ApiGjEH9zTxtCsXWh9KK1XmxEVhb2BwerRraiEvd9pTZxyDgl&id=100064725607415

Bijlagen

4 reacties

 1. Auteur
  Bossie1979
  Datum
  Zoals verwacht reageren de fraudeurs van Eigen Haard wederom niet. Klachtkompas sluit deze melding aub niet. Iedereen moet weten wat een boeven het zijn.
 2. Auteur
  Bossie1979
  Datum
  Nog steeds niet opgelost!
 3. Auteur
  Bossie1979
  Datum
  Eigen Haard heeft de problemen nog steeds niet opgelost. We zitten al jaren in de kou omdat we een slecht werkend, duur WKO systeem hebben waardoor een aantal mensen 5 maanden in de kou hebben gezetten zonder enige verwarming, EH is deze mensen niet tegemoet gekomen in de kosten of met een tijdelijke oplossing, zoals noodkachels, nee in plaatst daarvan moeten deze mensen betalen voor een WKO installatie die niet werkt, hebben ze daarboven op de kosten voor een andere warmtebron, een tochtige woning met schimmel omdat de materialen die gebruikt zijn niet geschikt zijn voor dit complex, maar deze zijn toch gebruikt om het complex af te werken omdat de aannemer failliet is gegaan vlak voor de oplevering.

  Kortom Eigen Haard verhelpt de problemen niet, verhoogt de huur, zet bewoners in de kou, fraudeert met energielabels zodat ze niet te hoven investeren ten koste van huurders die in een tochtige, vochtige hut wonen met schimmel die niet warm te krijgen ondanks wat een energie neutraal systeem zou moeten zijn is de GJ prijs voor dit systeem gekoppeld aan de gasprijs, terwijl te geen molecuul gas gebruiken?!?!?
 4. Auteur
  Bossie1979
  Datum
  Niet sluiten, niet opgelost.

Reageer

Is dit jouw klacht? Log dan in om te reageren

Ook een klacht indienen over Woonstichting Eigen Haard?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen