Opgelost door XS4ALL: Niet leveren, wel betalen

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 46365
Gebruiker
petersil
Datum
4 reacties

Details

De klacht

Telefonisch TV van XS4ALL besteld. Tijdens verkoopgesprek geen enkele voorlichting over technische ins en outs gekregen. Bij bezoek van monteur van XS4ALL bleken er zoveel implicaties en complicaties te bestaan dat de in mijn woonsituatie noodzakelijke installatie niet, c.q. alleen gedeeltelijk en tegen extreem hoge kosten mogelijk is. Installatie werd dus niet uitgevoerd. Ik kan dus geen gebruik maken van de dienst van XS4ALL, maar desondanks werkt XS4ALL niet mee aan ontbinding van de overeenkomst en houdt mij aan de betalingsverplichting voor de periode van een jaar.
Bij telefonische navraag ontkent mevrouw Janneke Veger, de medewerkster die mijn verzoek afwijst, dat XS4ALL aangesloten is bij de Geschillencommissie en zij blijkt niet eens te weten wat een geschillencommissie is.

De oplossing

Ontbinding van de overeenkomst met terugwerkende kracht per 31 december 2013

4 reacties

 1. Auteur
  XS4ALL
  Datum
  Geachte heer Silbermann,KPN heeft uw klacht ontvangen. Er wordt binnenkort contact met u opgenomen over de afhandeling van uw klacht.Met vriendelijke groet,KPN Klantenreacties CMT (namens XS4all)
 2. Auteur
  petersil
  Datum
  Ben al langer dan 10 jaar trouwe klant van XS4ALL voor Internet en Telefonie en heb recentelijk nog mijn Internet account opgewaardeerd van Basis naar Extra. Mijn verzoek tot ontbinding heeft uitsluitend betrekking op Televisie. De voorwaarde van XS4ALL om mijn Internet en telefonie contract tot twee jaar te verlengen in ruil voor ontbinding van het TV contract beschouw ik echter als chantage en XS4ALL en KPN onwaardig.
 3. Auteur
  XS4ALL
  Datum
  Geachte heer Silbermann, Van uw behandelaar hebben wij begrepen dat uw klacht naar tevredenheid is afgehandeld. Op het klachtenkompas hebben wij dan ook de status veranderd. Kunt u dit bevestigen?Met vriendelijke groet,KPN Klantenreacties CMT
 4. Auteur
  petersil
  Datum
  Klachtenafhandeling was vanaf het moment van plaatsing op Klachtenkompas snel en goed. Behandeling door afdeling klantenservice tot dat moment was echter volstrekt waardeloos.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
petersil
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
happy

Ook een klacht indienen over XS4ALL?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen