Klacht XS4ALL: Toch kosten voor installatie terwijl installatie kosteloos werd aangeboden bij Glasvezel aansluiting

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 77532
Gebruiker
Angelique van de Sand
Datum
4 reacties

Details

Klacht

Overstapservice + 3e TV ontvanger : niet door hun uitgevoerd ondanks wel aangegeven bij aanmelding via Reggefiber. Wij hebben extra kosten moeten maken bij de GRATIS installatie door monteur van onder andere 2 TV ontvangers, omdat bekabeling van de 20 meter kabel enkel inclusief is wanneer de kabel langs de muur aangelegd kon worden voor installatie. Ook de arbeidsuren worden extra in rekening gebracht. Dit staat echter nergens op de site vermeld. Ook niet waar werkzaamheden monteur worden vermeld. Dit wordt beloofd : Onze monteur verzorgt de volledige installatie bij u thuis. En hij test natuurlijk of alles werkt. Als u dit wilt, dan geeft u dit zelf aan tijdens uw bestelling. De monteur kost u niets.
De monteur gaf ons een kostenplaatje van € 250,00. Uiteindelijk zijn de kosten beperkt gebleven tot € 157,40 omdat het doortrekken van de netwerkkabels en installatie sneller verliep dan verwacht. Via diverse tel. en emails met klantenservice XS4ALL geen succes behaald.

Gewenste oplossing

1. Compensatie voor de extra € 24,00 van de UPC kosten
2. Compensatie voor de factuur van Guideon ten bedrage van € 157,40
3. opsturen van de door ons bestelde 3e extra TV ontvanger
Geboden oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

4 reacties

 1. Auteur
  XS4ALL
  Datum
  Geachte mevrouw Van de Sand,KPN heeft uw klacht ontvangen. Er wordt binnenkort contact met u opgenomen over de afhandeling van uw klacht.Met vriendelijke groet,KPN Klantenreacties CMT (namens XS4all)
 2. Auteur
  Angelique van de Sand
  Datum
  Er is door KPN contact opgenomen maar dit was alleen een melding dat ze de klacht gaan onderzoeken. Nog geen oplpssing geboden.
 3. Auteur
  Angelique van de Sand
  Datum
  XS4ALL heeft een coulance aangeboden welke ik heb geaccepteerd aangezien ik de communicatie een beetje zat werd. Uiteindenlijk is er een maand gratis televisie en internet aangeboden, wat nog niet in de buurt komt van het bedrag waarmee ik gedupeerd was.
 4. Auteur
  Angelique van de Sand
  Datum
  Ik ben niet tevreden met het bedrag wat uiteindelijk betaald wordt maar heb geen zin meer om hier meer tijd aan te besteden.

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over XS4ALL?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen