Klacht Yarden Uitvaartverzekeringen: Yarden onbetrouwbaar

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 376084
Gebruiker
Verdonk16
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Wij hebben met ons hele gezin, 4 personen, onze in natura uitvaartverzekering (oorspronkelijk AVVL) afbetaald. Wij kregen deze mee van onze ouders toen we uit huis gingen en hebben dit ook zo voor onze kinderen geregeld. Toen Yarden in 2007 probeerde deze polissen om te zetten in een verzekering voor vaste bedragen hebben wij bezwaar gemaakt en het recht op bepaalde voorzieningen weten te behouden.
Nu doet Yarden het weer. Ik ben echt helemaal klaar met deze verzekeringsmaatschappij en zou de waarde van de polissen op dit moment mee willen nemen naar een nieuwe verzekering elders. Wat blijkt echter! ik krijg maar een deel van die bedragen mee als afkoopsom als ik wegga, zo wordt ik verplicht voor onze gezinsleden bij te verzekeren bij Yarden, waarin ik mijn vertrouwen echt volledig kwijt ben.
Ik maak ernstig bezwaar tegen deze gang van zaken. Wat heeft verzekeren voor zin als de verzekeringsmaatschappij eenzijdig de voorwaarden totaal kan veranderen?

De oplossing

Of in natura rechten blijven behouden of ik mag de totale huidige waarde meenemen!

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Yarden Uitvaartverzekeringen is aktief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

1 reactie

  1. Auteur
    Verdonk16
    Datum
    Ik hoop wel op een reactie

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Verdonk16
Datum
Uiteindelijke oplossing
Ze hebben gewoon niet gereageerd!
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over Yarden Uitvaartverzekeringen?