Klacht Youfone Nederland: Belachelijke buiten de bundel kosten en foutieve app waardoor je buiten de bundel gaat.

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 552675
Gebruiker
BorstelWalstro#235
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Youfone is een ongelofelijke oplichterspraktijk. Als je geen dataplafond aanzet voor 0,50 per maand, kan je logischerwijs over je data heen gaan. MAAR, de app en website functioneren beide niet naar behoren, en lopen achter op de realiteit. Dit is ongelofelijk misleidend waardoor je dus zelfs als je probeert je verbruik in de gaten te houden dat niet kan doen. Het resultaat is dat ik in Spanje over mijn bundel ben gedaan door de manier waarop de app werkt. Daarnaast is het bedrag wat ze rekenen buiten de bundel een criminele hoeveelheid van 0,10 per mb. Uiteindelijk werd mijn internet geblokkeerd ter “voorkoming van hoge kosten in het buitenland”. Hartstikke fijn maar belachelijk dat ze dat doen nadat ik al 80(!!!!!!!!) euro buiten de bundel was voor 700 ( !!!!!!!) mb internet.

Gewenste oplossing

Ik wil dat ik de 80 euro die ik door de foutief werkende app moest betalen terug krijg. Als de app niet functioneert en ik daardoor niet zelf mijn data in de gaten kan houden, is het niet gek dat ik over de data heen ga.
Geboden oplossing
Geen aangeboden oplossing gezien. Schuilen achter een vage constructie van “de app geeft geen garantie dat het up to date is” en “als je ervoor kiest 50 cent uit te sparen per maand is het je eigen schuld”. Slechtste en zieligste klantenservice ooit. Ik zou hier geen klant worden mensen! En ik vertrek ook per direct.
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

1 reactie

 1. Auteur
  Youfone Nederland
  Datum
  Privé
  Privé bericht
  Dit is onze laatste reactie
  Deze reactie is verborgen

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Youfone Nederland?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen