Klacht Zalando.nl: Alleen betaal optie creditcard ipv zelf kiezen voor IDEAl betaling.

Klachtnummer
# 410398
Gebruiker
mieke-E
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Er schijnt een nieuw systeem bij zalando te zijn dat voor jou bepaald wat de je betaalwijze wordt. Nu zalando gebeld dat ik al jaren klant ben en altijd IDEAL betaalde, maar dat de website nu alleen aangeeft dat ik via creditcard mag betalen terwijl je het dus vroeger zelf kon kiezen.

Nu las ik op internet dat veel meer mensen daar last van hebben. Als ik zalando bel dan geven ze als uitleg dat dit is wat het systeem dus voor mij kiest en dat daar niks aan te veranderen valt. B*llshit, want lijkt mij gewoon kwestie dat het terugzetten van instellingen is. Probleem is dat ik geen creditcard heb en er ook niet een special voor mijn aankopen bij Zalando ga aanschaffen.

Wanneer wordt hier iets mee gedaan, want de onzin van de klantenservice is echt iets waar je niks aan hebt en zalando verliest op deze manier heel veel klanten. niet echt een goede zet lijkt mij.


Gewenste oplossing

Ik wil dat Zalando de instellingen terugzet zodat het voor niet alleen mij maar ook voor andere weer mogelijk is om via hun website te bestellen met de optie dat je zelf kan kiezen hoe je de betaling wilt doen.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Zalando.nl hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Zalando.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen