Klacht Zalando.nl: bij retourzending kortingsvoucher niet retour

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 12046
Gebruiker
lh janssen
Datum
4 reacties

Details

De klacht

Bij bestelling een kortingsvoucher gebruikt.
Bij retourzending volgt terugbetaling, maar kortingsvoucher krijg je niet terug.
Die ben je kwijt.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Zalando.nl hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

4 reacties

 1. Auteur
  Zalando.nl
  Datum
  Geachte heer/mevrouw Janssen,U geeft aan dat u uw kortingsvoucher niet nogmaals kunt gebruiken na retourzending. Wij begrijpen dat u graag nogmaals gebruik had willen maken van deze kortingsvoucher. Echter gelden er bepaalde voorwaarden voor het gebruik. Een van deze voorwaarden is dat een kortingsvoucher eenmalig geactiveerd kan worden bij een bestelling en daarom vervalt bij een retourzending.Informatie en voorwaarden over het gebruik van de kortingsvoucher staan vermeld op onze website en op de voucher zelf. Voor meer informatie willen wij u dan ook verwijzen naar onze website via onderstaande link:http://www.zalando.nl/faq/betalen/#link3Wij geven regelmatig kortingsvouchers weg. Deze kunt u bijvoorbeeld verkrijgen door u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Wellicht kunt u op deze manier opnieuw gebruik maken van een kortingscode bij een eventuele nieuwe bestelling.Wij hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet,Marieke van der Eng
  Zalando Customer Care
 2. Auteur
  lh janssen
  Datum
  Dan is Zalando de enige online-winkel,waar een kortingscode niet terugbetaald word,na een retourzending.Deze kortingscode had ik ontvangen,door me aan te melden voor nieuwsbrief.Kan maar 1 keer hè!
  Voor mij is het de 1e keer,dat een kortingscode vervalt na een retour.
 3. Auteur
  Zalando.nl
  Datum
  Het klopt dat u eenmalig uzelf kunt aanmelden voor de nieuwsbrief. Verder heeft iedere code verschillende voorwaarden. Er zijn ook code's die gereactiveerd worden na een retour. We danken je voor je feedback, deze is doorgegeven aan de desbetreffende afdeling!
 4. Auteur
  lh janssen
  Datum
  Voor mij nieuw,dat iedere code verschillende voorwaarden heeft.Dus er zijn ook kortings/ codes die (gereactiveerd worden) geldig blijven na een retourzending!
  DAT zou dan duidelijk leesbaar moeten zijn,zoals ook leesbaar is,tot welke datum de code geldig is.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
lh janssen
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over Zalando.nl?