Klacht Zalando.nl: Product retour, te weinig geld retour

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 85477
Gebruiker
Wiehetweetmaghetzeggen
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Vier paar schoenen besteld bij Zalando waarvan ik één paar houden. Na ontvangst heb ik een retourformulier uitgeprint om drie paar te retourneren. Deze heb ik verkeerd gevuld, maar ik kon deze na printen niet meer aanpassen in mijn account en opnieuw uitdraaien. Ik heb hiervoor gebeld, dat ik de retourzending foutief in mijn account heb gezet en ze stuurde mij een leeg retourformulier met het verzoek deze met de retourzending mee te zenden.
Dit gedaan en Zalanda heeft geld retour geboekt maar toch het verkeer de bedrag ondanks het aangepaste retourform. Gebeld met Zalando dat het bedrag niet klopt en dat ik te weinig retour heb ontvangen en ze zouden het direct in orde maken.
Echter ontvang ik enkele dagen later ineens een rechtsverklaring die ik in moet vullen. Deze ingevuld en retour gestuurd. Week later nog niets gehoord dus weer gebeld. Zeggen dat er niets is ontvangen. Wederom rechtsverklaring ingestuurd en nu meer dan week verder wederom niets gehoord. Ontmoedigingsbeleid?

De oplossing

Ik verwacht van Zalando ten eerste dat ze mijn geld retour sturen waar ik recht op heb. Daarnaast verwacht in minimaal een excuses voor de gang van zaken. Zalando boekt het verkeerde bedrag naar mij terug en vervolgens ben ik vanaf augustus (meer dan drie maanden) bezig om mijn €20,- terug te krijgen. Zalando maakt de fout maar ze nemen geen enkel initiatief en ik heb inmiddels al 4x gebeld en 2x keer gemaild en nog sta ik met lege handen.

Het telefooncontact en moeilijk gedoe kost Zalando nu al het veelvoud van de 20,- en daarnaast een ontevreden klant die nooit meer tevreden zal worden.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Zalando.nl hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

1 reactie

 1. Auteur
  Wiehetweetmaghetzeggen
  Datum
  Net als in het gehele voortraject geen enkele reactie van Zalando. Met stomheid geslagen hoe Zalando met haar klanten om gaat.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Wiehetweetmaghetzeggen
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over Zalando.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen