Klacht Zilveren Kruis: Moet 6 euro betalen ... als ik langer dan een jaar wacht met een herhalingsrecept

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 101888
Gebruiker
Birney Adamus
Datum
6 reacties

Details

Klacht

Er zijn weer regels bedacht die zogenaamd goed zijn voor de consument. Maar die uiteindelijk alleen de bedenker spekken! Laatst moest ik zes euro betalen voor mijn herhalingsrecept. De reden is dat er meer dan een jaar tussen zit tussen nu.... en de laatste keer dat ik deze medicatie heb gehad. Dit is toch rond uit belachelijk .... Men doet of dat de consument bij voorbaat seniel is. Ik heb hier geen zin in. Doe je zuinig... wordt je op zo'n belachelijke manier gewoon leeg geklopt. En het zijn de zorgverzekeraars die het de apotheken oplegt ..... DIT KAN TOCH NIET ?!! Ik probeer dit dus aan te kaarten bij ZilverenKruisAchmea.... Maar hun e-mail service werkt niet... Die geeft telkens aan dat mijn mail adres onjuist is. Een adres die ik al meer dan 20 jaar heb. En overigens ook vermeld staat in mijn persoonlijk overzicht op "MIJN ZILVERENKRUIS" !!! pfffffff ;(

Gewenste oplossing

Dit wil ik nooit meer hoeven doen .... en ik wil mijn geld terug !!!!
Geboden oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Zilveren Kruis hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

6 reacties

 1. Auteur
  Zilveren Kruis
  Datum
  Hallo Birney
  Je bent niet tevreden over het bedrag wat je moet betalen bij de apotheek voor kosten uitleg patiënt.
  Wij hebben gemerkt dat hier veel vragen over zijn vandaar dat wij duidelijke uitleg geven in de link die ik je stuur.https://www.zilverenkruis.nl/Consumenten/service/nieuws/Paginas/Controle-en-uitleg-1e-uitgifte-op-uw-declaratieoverzicht.aspxMinister Schippers wil graag transparantie, daarom is deze overheidsmaatregel in 2014 vastgesteld voor alle zorgverzekeraars.Wat vervelend dat het niet lukte met de mail. U kunt ons mailen via de site. Via service en contact kunt u ons mailen.https://www.zilverenkruis.nl/Consumenten/contact/Paginas/default.aspx
  Als er nog vragen zijn, bel of chat ons svp, we staan graag voor u klaar om u verder te helpen.Vriendelijke groeten,"
  Pauline de Haas
 2. Auteur
  Birney Adamus
  Datum
  Hoi Pauline !!!Bedankt voor je snelle reactie .... Maar wat zegt dit over de zorgverzekeraars? Die hebben geen moment geprotesteerd !!! Weer ff een gevalletje handje klap !!! Voor wie moet het transparant zijn ? Voor jou of voor mij ? Ik wil mijn geld terug!!!
 3. Auteur
  Zilveren Kruis
  Datum
  Ik snap het Birney, wij kunnen als zorgverzekeraars hier niets mee. Wij moeten ons ook houden aan de overheidsregels.Het is zo dat we dit bedrag eerst ook betaalden, maar dan zagen we het niet. Het was meeberekend in de prijs van de geneesmiddelen. Maar nu moet het dus apart worden berekend.Transparant is het toverwoord van ons kabinet Birney, ik kan het helaas niet voor je veranderen of terugdraaien.
  Heb gewoon geen beter nieuws voor je.
  Jij ook bedankt voor je snelle reactie!Hartelijke groet,
  Pauline de Haas
 4. Auteur
  Birney Adamus
  Datum
  Pauline !!!! Ik weet niet of dat het je is opgevallen "!!!" De uitroeptekens.... Ik wens niet zo behandeld te worden ... De zorgverzekeraar betaald deze transparantie maar uit eigen zak. Ps... Kennen wij elkaar??? Volgens mij ben ik nog steeds Dhr. Adamus !!!
 5. Auteur
  Zilveren Kruis
  Datum
  Mijn excuses meneer Adamus. Ik wilde u niet beledigen.
  Goed dat we elkaar gesproken hebben al kan ik het niet veranderen voor u.
  vriendelijke groeten,
  Pauline de Haas
 6. Auteur
  Birney Adamus
  Datum
  Helaas heb ik niets aan excuses. Maar volgens Zilveren Kruis Achmea zijn niet zij die de regels hebben bepaald, maar de overheid. Maar als je het mij vraagt ... Had de zorgverzekeraar ook zelf actie kunnen nemen.... En deze nutteloze geldklopperij die op de klanten wordt afgewenteld uit eigen zak kunnen betalen !!!

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Zilveren Kruis?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen