Klacht Zomer Motorentechniek b.v.: Ontevreden over de werkzaamheden.
Het werk wat de ondernemer heeft afgeleverd is niet conform de afspraak. Voordat ik de cilinderkop naar hun toe heb gebracht heb ik gebeld over de kosten voor de reparatie. Mij is verteld dat de kosten plus minus op € 155 ex btw zou uitkomen. Bij het ophalen van de cilinderkop is de reparatie uitgekomen op € 521,87 inclusief btw.Ik vraag het volgende af,
Waarom is er met mij niet gebeld met het verzoek dat het kosten hoger gaan uitvallen, de ondernemer is zonder overleg doorgegaan met de reparatie. Als ik was gebeld, dan had ik de reparatie niet voort laten zetten. Er wordt uitgegaan dat dit bedrag zomaar betaald kan worden door de klant, terwijl ze geen ogen hebben in mijn portemonnee.
Wat als ik het niet konden betalen? Wat zou er dan gebeuren.
Gelukkig is die dag mijn salaris binnen gekomen en ben ik verplicht gesteld door de ondernemer om dit bedrag te betalen , anders moest ik maar de cilinderkop daar achterlaten. En nu moet ik maar kijken hoe ik de maand door kom?
De oplossing
Een redelijke oplossing voor de beide kanten.De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing: